Hm?

Tjena igen!

Jag har som vanligt tagit ett uppehåll på några dagar (veckor men vem räknar?). Har kommit fram till att min blogg inte är rolig. Fast frågan e ju förstås om en blogg måste vara rolig. Det kanske räcker att man skriver om vad man ska äta till middag, dina trasiga skor och sånt, men jag veet inte.

Har suttit och undrat på en annan  sak också. Hur har människor som blondibella blivit kända egentligen? Asså hur hittade så många hennes blogg? Finns det verkligen människor som bara sitter och söker efter bra bloggar? Det kanske finns såna, undrar om de har varit inne på min? Hmm.....

DETTA ÄR EN UPPMANING TILL DIG SOM LÄSER DETTA OCH SOM INTE ÄR EN NÄRA VÄN TILL MIG, KOMMENTERA!!!

(hoppas det inte låter föööör galet)

Vill tillbaka!!

Nytt år and everything!

Jaha då var det ett nytt år. 2009.
Jag har ingen aning om vad som kommer hända i år men jag hoppas att det kommer bli ett bra år. 
Sen senast jag skrev har det inte hänt så mycket. Fixat praktik på Scandic städ...lagom roligt men jag har i alla fall fixat något. Har varit många inlämmningar den här veckan eftersom det är den sista på höstterminen men men nu är det över i alla fall :D Tyvärr försvinner historian också, vilket är tråkigt eftersom den e så rolig men man kan ju inte få allt. 
Det var väl allt för denna gång men vi hörs kanske om 3 veckor igen :D

Glömde berätta en rolig sak. Vi har lagt ut Frida O på perfectmatch. Det var med hennes tillåtelse och inget skämt egentligen. Hon behöver träffa en snäll kille som kan ta hand om henne, kanske kommer detta hjälpa henne att hitta än. Vet att det är låter lite desperat när man är 17 att få en kontaktannons utlag men det skadar ju ingen precis ;) 

RSS 2.0