Utmanad av Sofie!!

Vad ska du göra i helgen?  Vet inte riktigt...
Vem ringde dig senast? Artur........
Senaste piercingen? Eh, räknas att ta hål i öronen som piercing?
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? Öh, vet inte kanske mitt hår ibland....
Har du fått en komplimang idag? Nej....
Pratar du fortfarande med den personen du kysste senast? HAr inte kysst nån så, neeej...
Vilka länder har du varit i? Tyskland, Frankrike, Thailand, Canarieöarna, Danmark
Är du kär?  Jaa det kan man väl säga :)
Vad har du ätit idag? Frukost och Middag :D 
Vad var den sista drömmen du minns? Minns ej.
Har du pojkvän/flickvän? Noope
När spydde du senast? Öhhh håller inte riktigt koll på det.
Vem var du i Stockholm med senast? Familjen
Vem var du i Gbg med senast? Min morbrors familj 
Vem såg dig gråta senast? Troligtvis mamma
Vem såg dig skratta senast? Mamma, pappa och brosan...
Vilket humör är du på nu? Hyfsat bra :P
Vilka festivaler ska du på? Yran-09
Vem vill du kyssa nu? Det ni :P
Vad vill du helst göra nu? Titta på film
Favoritsport? Dans tror jag :)
Antal ärr på kroppen? Typ 1, orkar inte räkna
Antal blåmärke på kroppen? 0
Favoritspel? Guitar Hero
Vad har du gjort idag? Gått, läst och tittat på TV
Vad ska bli kul? Måndag! Hehe...
Vad sa du till någon senast? Jag sätter mig vid datorn en stund! Till mamma
Vad står det i dina 2 senaste SMS? Nej själv då? Ok
Värsta Känslan? Vet inte, ensamhet och sorg kanske
Bästa känslan? Glädje och kärlek
Din första tanke när du vaknar? Vad är klockan?
Vilken ringsignal har du på din mobil? Dancing in the moonlight - Toploader
Har du någonsin varit kär? Ja...
Vad har du på dina väggar? Affischer, Anslagstavla och en spegel
Vad har du under sängen? En säng xD
Lyssnar på? Ta mig till havet - vet ej
Om du fick träffa vem du ville, död eller levande, vem skulle det vara? Johnny Depp :P
Vad vill du bli när du blir stor?  Lika glad som jag är nu och rikedom!!!
Hur skulle dina vänner beskriva dig? Blond, Flumig, Korkad etc. :D
Vilket var det lyckligaste ögonblicket i ditt liv? Eftersom jag troligtvis har några årtionde kvar så kan jag inte svara på den...
Vilken kroppsdel klarar du dig utan? Naveln??
Vilken superkraft skulle du vilja ha? Flyga eller Osynlighet.
Vad är du beroende av? Vänner och Skratt
Vad skulle du ta med dig till en öde ö? En kompis


Blev utmanad av Sofie kolla in hennes blogg: kanskesofie.blogg.se



...

Hello!

Känns lite bättre idag än igår men fortfarande inte jättebra. Har kommit på en grej som jag kan tänka mig att göra i det här i bråket men det beror på om jag får med alla andra också, hm...men det får hur som helst ske efter lovet :)

Idag var vi på Campus och lyssnade på en massa föreläsningar BORING!!! Det enda som var kul var att träffa Frida och att skämta om Härnösand med Jens på den sista föreläsningen xD Det kändes lite som bortkastad tid eftersom jag vet att jag INTE vill plugga på det här campuset (stavas det så?) utan troligtvis i Uppsala men men....

Sen efter lunchen (det var pannkakor, YEY!!) var det tillbaka till skolan för en ytterliggare föreläsning om det amrikanska valet, och det var väl helt okej. Efter det stannade jag och några till för att snacka lite vilket verkligen behövdes.

Sen gick jag till min kära mormor där jag fick lite mat :P Sen var det dags för hiphopen. Efter det hände det inte så mycket....jag åkte hem, pratade med mamma, tittade på tv och nu sitter jag här. Är liiiiite pist off för att inte MSN funkar men men det löser sig väl det också :) Jaja ha det bra tills nästa gång... 

Jaha...vad händer nu?Istället

Hej!

Jaha.....vad händer nu? Är en fråga jag gärna vill ha svar på. 2 kompisar bråkade varandra och det som började som nåt litet har precis blivit jättestort. Det är i såna situationer man tror att om en lärare skulle komma in i leken att den ska ta rollen som en medlare. Istället tar dom en av doms parti. Får dom göra så? jag tror inte det men jag vet inte, hela världen känns upp och ner. Det känns i alla fall tråkigt att man inte kan lita på att lärarna ska kunna lösa såna här situationer utan att sitta att skälla på en 17åring och säga saker som att hon måste byta skola. Det är helt sjukt!

I alla fall så hade jag matteprov idag. Jag och Jens gick upp till Ica innan för att skaffa lite proviant, bestånde av ett äpple och lite godis. Dom första frågorna gick bra, det var nån här och där som var klurig men det gick hyfsat. Men när jag kom till VG och MVG frågorna gick det inte längre. Jag fattade INGENTING!!! Satt i alla fall och kämpade tiden ut men men det blir nog G i alla fall :)

När jag kom hem gick jag över och sa grattis till min kompis Nina som fyllde 18. Annars har jag bara legat och slappat framför tv, vilket var superskönt. Sen kl.21.00 började Grey´s vilket var som vanligt bra. Sen har jag bara legat här framför datorn och tagit det lugnt. Men nu ska jag lägga mig men ni får ha det bra tills nästa gång :)

I am back!!

Hej allihopa!

Har varit i FRANKRIKE så det är därför jag inte har skrivit på ett tag, bara så ni vet. Jag hade hur som helst jättetrevligt i Frankrike och fick träffa en massa coola människor. Så det var ju lyckat :)

Nu när jag väl har kommit hem har det varit fult upp med en massa läxor eftersom jag har legat lite efter i skolarbetet. Nu ligger jag i alla fall hyfsat bra till och denna vecka är det bara matteprovet som jag har imorgon som jag behöver oroa mig för...

Annars har väl livet varit helt okej, har lite saker att fundera på men annars är allt lugnt. Okej det är en sak som är lite tråkig. Två av mina kompisar har/håller på att bråka men eftersom jag inte vill dras in i det eller ställa mig på nåns sida, har jag bestämt mig för att vara Schweiz. Schweiz är nämligen ett jättebra neutralt land zoch sånt gillar vi :)

Andra saker som hänt....min mamma kom hem från New York idag där han hade köpt lite kläder åt mig. Så nu har man lite nya grejer att ha på sig också :)  Var även på stan idag med Jessica, Hilda, Sofie och Frida O och köpte ett par nya idrottsbyxor som ser jättesköna ut.

Vill också säga Grattis i förskott till min kompis Nina som fyller år imorgon. Tror det var det mesta....så ni får ha det bra tills nästa gång :D

  P.S. gå in och titta på det här, det är väldigt roligt :)
http://www.youtube.com/watch?v=uc7IS-aso-8&feature=related

RSS 2.0