22.56

Heeello!!

Idag är det söndag och jag har inte gjort så värst mycket i helgen. Skulle ha varit i stugan men så blev det inte men jag har haft en bra helg ändå. Har tittat på en massa film med brosan, fikat på tingan och ätit smörpopcorn (vilket är supergott), en perfekt helg alltså.

Idag har jag faktiskt gjort lite nytta. Jag har pluggat spanska inför det muntliga testet imorgon. Det var ganska klurigt eftersom jag har glömt boken på skolan och därför inte vet nåt om Kajsa Bergkvist som det står om i kapitlet La Romatica. Kom precis på nu när jag satt här att det nog handlar om DEN Kajsa Bergkvist, ni vet hon som hoppar en massa, har inte insett det förrän nu *suck* ibland e man otroligt seg i huvudet.

Har även lagt över en massa bilder från min gamla dator vilket nog är tur eftersom mina vänner kommer DÖDA mig om jag inte lägger upp några bilder här..

Jaa det var väl alltför den här gången, lägger upp en bild också så jag överlever nån dag i alla fall :P / Sara



P.S. Vart kan man köpa färska jordgubbar nu? Eller finns det nåt annat gott som man kan doppa i choklad? D.S

NP i engelska (blä)

Heeeello!!

Idag började dagen på den bästa sättet (not) med ett nationellt prov i engelska B. Alla var ju överglada över detta så klart, speciellt när det var uppsats skrivning som skulle handla om olika val, det var superkul (lägg märken till ironin). Jag satt där i alla fall med fingret plåstrat (annars får jag skavsår när jag skriver) och skrev på kladdpappret min text, så som man skulle göra. Jag hade bestämt mig innan att när det var 30 min kvar var jag tvungen att börja föra över texten från kladden till det "fina" pappret, men tror ni att jag gjorde det? Nej det gjorde jag inte. När det var 20min kvar började jag men då var det redan för sent. Efter 10 min hade jag bara skrivit över 1/3 av texten, då insåg jag att det aldrig skulle funka. Så jag fixade så att dom 2/3 som var kvar blev 1/3 och skrev ner det....blev det rätt med alla delarna nu?

Efter lunchen skulle vi titta på en film som jag aldrig sett förut, säg att du älskar mig heter den. Jag HATAR den filmen och kommer ALDRIG att se den igen. Den e jättehemsk handlar om en tjej som blir våldtagen av 2 killar medan en annan inte gör nåt utan bara tittar på. Och sen gör dom en massa saker med en colaflaska och nee det e så jävla hemskt, hela filmen var hemsk. Tänker som sagt i alla fall inte se den igen.

Eftersom jag och Sofie var väldigt deppiga efter filmen så gick vi upp till ICA och köpte en bugette och en stor marabou chokladkaka som vi skulle äta på matten. Efter att VISSA tagit och ätit upp halva chokladen, jag och S ätit upp mackan och räknat lite matte var det dags att kila till mormor.

Var där tills dansen började. Vår lärare var sjuk men Jocke (en asbra kille som typ dansar i vår grupp) kom istället och lärde oss lite nya steg.. vet inte om vi kommer ha dom i dansen men jag hoppas det :) Sen kom mamma och hämta mig för att åka hemåt. Och här sitter jag nu, och har som vanligt skrivit ett alldeles för långt inlägg men men....man kan ju inte vara perfekt jämt eller??

Hare/ Sara 

Matte, min starka sida?

Tjena!

Jaa då ska man försöka skriva lite grann igen då. Det har inte hänt så där jättemycket sen sist(tror jag). Igår var vi i alla fall på badet vilket var ganska kul. Vi behövde "bara" simma 20-24 längder och sen fick vi fritt :D. Slog tyvärr i tån i väggen när jag simmade (fråga inte hur) så nu har jag fått blåmärken på lilltån...är det normalt?

Sen på kvällen var jag med Kristian och Lollo på basket. Efter det åkte jag och Kristian hem till mig eftersom han inte hade någonstans att sova. Han fick därför sova på min UTDRAGSSÄNG bara så att alla fattar. Vi hade ganska roligt, låg och pratade och såå.

Idag så tänkte jag åka in till och följa med THE PEOPLE på bilden men så blev det icke. Åkte i alla fall in till lunch och åt en hyfsat god fisk. Efter lite flumm var det dags för historia. Vi gick igenom källgranskning vilket var lite seegt men det var säkert väldigt nyttig. Vet i alla fall nu hur Vita Husets hemsida ser ut :P

Sen drog vi upp till vårt älskade ICA, där köpte jag en macka med skagenröra på medans dom andra köpte bakelser av olika slag. Eftersom skagenröra är vitt, kristian sov över hos mig och en viss annan sak är vit, kom självklart komikern JENS på otroligt roliga skämt om den där mackan..

Gjorde förövrigt bort mig ordentligt på matten. Skulle förklara ett mattetal för Jessica men råkade säga att 2x24(eller var det 2x12?) var 84, inte så smart utav en tjej som läser matte C men men......

Kom sedan hem käka lite, tittade på The Perfect Man vilket var en bra film (jag grät när det var cirka15 min kvar, varför gjorde jag det?? det var ju inte sorgligt) sen så tittade jag på Greys och nu sitter/ligger jag här.

Har också insett att jag slår mig på en massa saker helt plötsligt. Först tån och sen nu när jag skulle upp för trappen råkade jag slå i hande i toalettdörren, jag vet allvarligt inte vad det är som är fel på mig....jaja får sitta uppe och tänka på det lite grann...

Hejsvejs/ Sara

P.S. Grattis till isbiten som fyller år idag, men som tyvärr inte fick några isbitar :( D.S.


Fryspizza

Tjena!

Idag åkte jag till skolan för att jobba lite historia, fast vi fick vara hemma och jobba om vi ville. Det gick inte såå där jättebra med jobbandet men kul hade vi :) tror jag :)

Sen var det dags för lunch och det blev......TACOS!!! Vilket var asgott. Sen gick jag, Jessica och Sofie på stan där vi även träffade Tiny. Vi stack till HM och provade lite....udda...kläder (inte Tiny hon bara skratta åt oss). Sen satte jag mig på bussen för att tillsammans med Simon och Jens åka till Patrik.

Anledningen till att vi skulle dit var att dom håller på att göra en s.k. voice over på Eragon, och eftersom det e lite tjejröster undrade dom om jag ville vara med :D. Det som var lite jobbigt var att min karaktär skulle prata finlandssvenska och jag inte kan det men det gick bra ändå :D

Sen åkte jag hem för att äta fryspizza :P, så efter att ha snackat en del med Ida och Hilda (över telefon) så skulle jag sätta in den i ugnen. När jag tog ut den ur frysen insåg jag att frysen inte hade blivit riktigt stängd så att den hade varit öppen hela natten+hela dagen :O. Stängde fort som attan frysen och tänkte nu ska jag äta pizza :P

Men när jag jag skulle stoppa in pizzan i ugnen råkade jag komma åt en grej i ugnen så jag brände mig. Så nu sitter jag har framför en tv som inte visar några bra program, en frys som inte funkar som den ska, med en stor brännblåa och INGA IS-BITAR HAR JAG HELLER!!!

Jaja kvällen kanske tar sig, så vi hörs snart / Sara

RSS 2.0