Tisdag/Onsdag

Tisdag: Sov över hos Hilda idag tillsammans med Jessica och vi hade jättekul!!! Orkar inte berätta allt som hände men det var inte en tråkig kväll i alla fall. Tog jättemånga snygga bilder så att jag ska få en ny...vad heter det nu...sån där bildsak högst upp på bloggen. det kommer bli supersnyggt!!


Onsdag: Vaknade dödstrött efter gårdagen. Följde med tjejerna till Bilden fast jag hade sovmorgon till 12.10 men jag behövde ändå jobba samhälle. Hade sen Historia och Matte vilket var kul och nu sitter jag bara här och skriver :D


Tills nästa gång; Ha det bra!! 


Går det bättre idag?

Tjena!

Ska se om det går bättre idag med mitt inlägg, vi får hoppas på det...

I alla fall hade sovmorgon till 12.00 men åkte in till skolan kl.10.10 för att bl.a. träffa vår allas underbara Jessica. Flumade med henne i en timma och gick sedan och åt med en massa proffsiga människor.

Efter det hade vi samhälle och det var SEGT!!! Men klarade igenom nästan hela lektionen men på slutet så var vi några som gick upp till ICA för att handla lite eftersom vi hade spanska till 17.00. Idag köpte jag faktiskt ett äpple och en liten liten godispåse (som jag fick hjälp av Ankan med att äta upp :D). Spanska var också DRYG och vi fick enligt mig sjukt mycket läxor men men....det finns väl inget jag kan göra åt det eller??

Gick sedan hem till min käraste mormor där jag åt middag, läste tidningar och (självklart) åt bullar, mums :P Sen var det dags för dansträningen (street). Allt gick jättefort och satte inget av dom nya stegen men det går förhoppningsvis bättre nästa gång. Fick sedan lift hem av pappa och väl hemma tittade jag på mitt inspelade topmodel avsnitt. Okej, nu låter det som jag är VÄRLDENS topmodel nörd och det är jag faktiskt inte. Jag ville bara verkligen se just det här avsnittet eftersom det var makeovers så det så..

I alla fall nu måste jag sluta eftersom klockan är 24.00 så vi hörs väl :) // Sara

MEN!!!

Måste bara skriva en sak till. Nu när jag ÄNTLIGEN fick upp det där inlägget och jag skulle kolla om jag fått några kommentarer, vad tror ni att jag ser då!? Jo, att dom två inläggen som "försvann" fanns sparade ändå så att jag hade INTE behövt skriva om det TRE gånger...


Detta är mycket MYCKET irriterande..........

Mitt första RIKTIGA inlägg! Tredje gången gillt...

Tjena!

Okej nu kommer ni att tycka att jag är sämst men bara så att ni vet är detta den TREDJE gången jag skriver det här, TREDJE!!! Jag vet inte riktigt vad jag gör när jag ska lägga upp inlägget men upp kommer den inte *suck* I alla fall så här har min dag varit:
 
Hade sovmorgon till kl 10.00 vilket var jätteskönt. Åkte till skolan för att träffa dom andra i min webbdesign-grupp så att vi skulle göra vår uppgift som vi har till nästa vecka. Självklart var det bara jag och Ville där (vi är egentligen 4) fast vi hade bestämt den här dagen. Jag och Ville struntade i det och gjorde uppgiften ändå. Sen var det lunch.

Till lunch åt jag pasta med grönsakswok, enligt mig var det inte mycket grönsaker men men....... Efter det följde jag med Malin till Subway där hon skulle äta lunch, och så bjöd hon mig på en kaffe latte :P

Kl.12.10 var jag tillbaka på skolan för att ha historia. Jag tycker att historian är jättekul, vi har blivit indelade i olika grupper och varje grupp har varsitt årtionde. Gruppen jag är med i har -90talet och det går riktigt bra för oss.

Efter att ha haft en kort återsamling på historian gick jag, Soffan, Hilda och Jens upp till ICA för att köpa lite fika (rimade det där?) till Matten. Det blev ett väldigt nyttigt och näringsrikt fika bestånde av munkar och vaniljbullar xD. Matten i sin tur gick väldigt bra, fattade nästan allting. begav mig hemåt 16.30

Väl hemma slappade jag en stund, dammsög, åt middag (fiskbullar), tittade på Topmodel och satte mig tillsist vid datorn. Första gången jag skrev jag det här var jag arg eftersom MSN hade loggat ut mig och så fort jag försökte logga in mig kom det upp en massa felmedelanden. Så när jag tillslut skulle kolla exakt hur felmedelandet löd (så att jag kunde skriva det här så att alla skulle se hur IDIOTISKT det är) hände det ett mirakel. MSN FUNKANDE!!! Helt plötsligt loggades jag bara in utan problem. Jag förstår fortfarande inte hur det gick till, men sen så är jag ju inte särskilt teknisk heller :)

Nu kan jag i alla fall somna glad, i fall jag får upp det här inlägget förstås. Just det har helt glömt det men jag hade högklackat på mig idag. Fick ont i fötterna under dagen men om man vill va fin får man lida pin :D

See you later aligator // Sara

Första inlägget!

Tjenamors! Nu har även jag fallit för blogg-trycket.... såå jag hoppas ni kommer läsa allt jag skriver (A) om det jag och mina vänner hittar på :P kanske även några bilder, kommer upp.

RSS 2.0